Gaziosmanpaşa Hayme Hatun Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitimde; koşulsuz sevgi ile beklentilerin hep önünde, kalitesi ile örnek gösterilen lider bir kurum olmak.

Misyon: Geleceğe umutla bakabilen, yaratıcı, kişiliği sevgi ile yoğrulmuş, analiz ve sentez yapabilen, bilinçli, umutlu ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için okul öncesi eğitim programımızın ışığı doğrultusunda eğitim vermek, alanında uzman kişilerin hazırlayıp sunduğu eğitim seminerleri ve drama çalışmaları ile çocuklarımızın gelişim alanlarını desteklemek. Okul öncesi eğitimde; topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek.

Başarılar: ANAOKULUMUZ BEYAZ BAYRAK PROJESİNDE BEYAZ BAYRAK ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR

Saatler: yarım gün sabah eğitim 8.00-12.30, yarım gün öğlen eğitimimiz 12.45-17.15 saatleri arasındadır.
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 477 77 62

WEB - https://gophaymehatunanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kazım Karabekir Mah. 859/1 Sk. No30 Gaziosmanpaş/İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR

Yerleşim Yeri -

Adres - Kazım Karabekir Mah. 859/1 Sk. No30 Gaziosmanpaş/İSTANBUL

Ulaşım Toplu Taşıma Araçları ile Okulumuza rahat ulaşıla bilinir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gaziosmanpaşa İlçe Merkezine 4 km uzaklıkta...