Zühal DEMİR - Okul Müdürü

Zühal Demir 1968 de Kocaeli nin Karamürsel ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep te tamamladı.1990 yılında Erciyes Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi NevşehirTurizm İşletme ve Otelcilik Yüksekokulundan  mezun oldu. İstanbul Marmara Eğitim Fakültesinde Formasyon eğitimi aldı. 1997 yılına kadar özel sektörde çalıştı.1997 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla Gaziosmanpaşa Ülkü İlköğretim okulunda Sınıf Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı, Şükrü Yemenicioğlu İlkokulu, Üsküdar Halil Rüştü İlkokulunda Müdür Yardımcılığı , Şehit Anıl Kaan Aybek Ortaokuluna Rehber Öğretmen ,Fevzi Çakmak İlkokulunda  görevlendirme Müdür Yardımcısı olarak  görev yaptı. 2016 yılında Barcelona SpainErasmus KA1 TeachingStudentswith Special EducationNeedsStrategiesand Tools   kursuna katıldı. 2022 Eylül ayından 2023 Kasım ayına kadar  İstanbul Gaziosmanpaşa Behçet Canbaz Anadolu Lisesinde Müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Ocak 2023 Uzman Öğretmen oldu. 2023 Kasım ayında Hayme Hatun Anaokuluna Okul Müdürü olarak atandı.Aynı zamanda İş Sağlığı ve Güvenliği alanında Tezsiz Yüksek Lisans yaptı. Evli ve iki çocuk annesidir.

(212) 477 7762 (212) 477 7762 Eposta